VINTAGE BROTHERS

monocicles

El nostre nou espectacle VINTAGE BROTHERS, va sorgir amb la voluntat de tornar a reviure números clàssics de Circ, tot recuperant escenes, moments, gags, i l’estil, en definitiva, del Circ dels anys 30, 40 i 50.

Així doncs, l’espectacle fusiona el passat amb el present: l’avenç de la tècnica de circ, teatre i dansa d’avui dia, però mantenint pinzellades en blanc i negre del nostre circ clàssic de sempre. Com a resultat, reviurem l’entranyable Circ del record, un Circ VINTAGE.

Es un espectacle de Circ Clàssic i Familiar, per a tots els públics.
Estètica en Blanc i Negre, amb un atrezzo minimalista on els artistes són els màxims protagonistes de l’espectacle, pensat tan per a espais a l’aire lliure, com per a sales, teatres o llocs coberts.

VINTAGE BROTHERS es un espectacle fresc, àgil i divertit, on la tècnica i l’humor es barregen constantment, recordem grans personatges del cinema i de l’humor en blanc i negre com Charles Chaplin, Stan Laurel i Oliver Hardy o els Germans Marx, entre d’altres.

Gaudiu amb aquesta parella d’artistes excepcional que no deixarà indiferent al públic, sigui quina sigui l’edat i la mida.