Antonio Correa Firmino Es forma a l’Escola Nacional de Circ de Rio de Janeiro en les especialitats circenses d’acrobàcia de terra, mini trampolí, trampolí, malabars i monocicle, i treballa en diferents circs de Brasil. Després la companyia Up León el convida per treballar en un parc temàtic anomenat “Europa Parc” a Alemanya i a continuació se’n va cap a Itàlia on fa temporada de tres anys i mig en diferents circs: “Circo Medrano”,“Circo Fantasy”i “Circo de Budapest”. Finalment es trasllada a Espanya on col.labora amb diferents companyies, entre aquestes el Circ-Cric.

Boris Ribas és un artista circense molt versàtil. Format a l’Escola Nacional de Rio de Janeiro, està especialitzat en trapezi. Ha viatjat a Argentina, Amèrica del Nord i Brasil treballant amb la companyia brasilera Intrèpida Trupe. Es va anar a Xile com a mestre de trapezi, acrobàcia i clown. En 2002 va marxar a Europa i va estar treballant a França en la troupe Tout fué to Fly; a Espanya ha estat el Circ Raluy i ha col·laborat vuit temporades en el Circ Cric de Barcelona. A més de ser un consagrat i experimentat trapecista, clown i equilibrista, Boris també és músic i toca diversos instruments.

 

Igor Buzato format a l’Escola Nacional de Circ de Rio de Janeiro com portor en les especialitats circenses de quadrant aeri, trapezi gran volant, trampolí i patins acrobàtics. Ha treballat en diversos circs; a Brasil en el Circ Festa i en Li Cirque, i a Europa en el Circ Chien (Portugal), el Circ Cric (Catalunya), Li Cirque Kinos, Cirque Medrano (França), Dannebrog (Dinamarca), entre uns altres.

Roberto Carlos Ramalho es forma a l’Escola Nacional de Circ de Rio de Janeiro en les especialitats circenses d’acrobàcia de sòl, trampolí, malabares i monociclo. És membre de la Caravana Petrobras de la Cultura des de 1995 fins a 1999. Participa en el Festival Mundial du Cirque Demain (França, 1998). Treballa en el Circ Thiany (Puerto Rico), en el Circ Chien (Portugal) i en diverses companyies: Intrèpida Trupe (Brasil), Up León (Alemanya), Ale Hope i Malabreikers (Espanya).

Rosa Ma. Peláez Rios es és llicenciada en Educació Física i ex-gimnasta professional de trampolí (llit elàstic). Després de finalitzar la seva carrera esportiva es va iniciar al circ, formant-se de manera autodidacta ha destacat amb èxit en diverses modalitats circenses com: equilibris acrobàtics en duo i trio, llit elàstic, quadrant aeri, patins acrobàtics, etc.
També ha fet diversos solos de teles, i és iniciada en corda volant.
Amb totes aquestes eines ha treballat en espectacles i amb companyies molt variades. Destacar: “Sextant” (Fórum Barcelona, 2004), “Splash Circus” (Xina, 2006), Cia. Quadrinyos (Claudios Circus 2007, Circ CRIC 2008), Cia. De teatre de carrer Gog i Magog, Òpera “Bruna de nit” (Tarragona 2008), “Cabaré Paròdia” (Circ ELS), etc.