Antonio Correa Firmino Es forma a l’Escola Nacional de Circ de Rio de Janeiro en les especialitats circenses d’acrobàcia de terra, mini trampolí, trampolí, malabars i monocicle, i treballa en diferents circs de Brasil. Després la companyia Up León el convida per treballar en un parc temàtic anomenat “Europa Parc” a Alemanya i a continuació se’n va cap a Itàlia on fa temporada de tres anys i mig en diferents circs: “Circo Medrano”,“Circo Fantasy”i “Circo de Budapest”. Finalment es trasllada a Espanya on col.labora amb diferents companyies, entre aquestes el Circ-Cric.

Igor Buzato format a l’Escola Nacional de Circ de Rio de Janeiro com portor en les especialitats circenses de quadrant aeri, trapezi gran volant, trampolí i patins acrobàtics. Ha treballat en diversos circs; a Brasil en el Circ Festa i en Li Cirque, i a Europa en el Circ Chien (Portugal), el Circ Cric (Catalunya), Li Cirque Kinos, Cirque Medrano (França), Dannebrog (Dinamarca), entre uns altres.

Rosa Ma. Peláez Rios es és llicenciada en Educació Física i ex-gimnasta professional de trampolí (llit elàstic). Després de finalitzar la seva carrera esportiva es va iniciar al circ, formant-se de manera autodidacta ha destacat amb èxit en diverses modalitats circenses com: equilibris acrobàtics en duo i trio, llit elàstic, quadrant aeri, patins acrobàtics, etc.
També ha fet diversos solos de teles, i és iniciada en corda volant.
Amb totes aquestes eines ha treballat en espectacles i amb companyies molt variades. Destacar: “Sextant” (Fórum Barcelona, 2004), “Splash Circus” (Xina, 2006), Cia. Quadrinyos (Claudios Circus 2007, Circ CRIC 2008), Cia. De teatre de carrer Gog i Magog, Òpera “Bruna de nit” (Tarragona 2008), “Cabaré Paròdia” (Circ ELS), etc.