Som una companyia de circ contemporani que té com a font d’inspiració l’art que ens ha estat transmès a través de nombrosos mestres i entrenadors de procedències variades, així com també formes d’entendre l’art de l’expressió corporal i el circ molt diverses.

També ens nodrim de les pròpies experiències, vivències, inquietuds, gustos, etc.

Al llarg de molts anys cada un dels membres de la companyia hem treballat en diferents projectes i espectacles, comprovant la passió que sentim pel Circ: l’Art del Risc i tot el que aquest implica: un estil de vida, que passa per la itinerància, pels desafiaments de la gravetat, per conquestes realitzades en equip, una manera especial de mirar…

El nom CIRC LOS va néixer el 2005 quan amb els artistes Joan Arqué i Oriol Lliñan (Cia. De mortimers, entre d’altres), Boris Ribas va crear l’espectacle: “La Historia de los Tigres de Circo”,

Però la Companyia Circ Los va agafar força el 2009, quan Igor Buzato, Boris Ribas i Rosa Peláez, després de treballar plegats en algunes gires al Circ Cric, i compartir una expedició al Congo amb Pallassos Sense Fronteres, munten l’espectacle “Cabarè Paròdia”.

El 2011 van estar a Brasil i Estats Units amb l’espectacle de sala “Memòries d’un Tigre de Circ”, coproducció amb la companyia brasilera “Grupo Contadores de Estorias”. El 2014 van estrenar “Xarivari Blues”, amb la col·laboració dels polifacètics artistes brasilers Roberto Carlos i Antonio Firmino. El 2017 niel l’espectacle “Barreja” un sólo de Boris Ribas i també el el 2018 surt a la pista l’espectacle “Vintage Brothers”.