Cabaret Sullivan’s

CABARET SULLIVAN’S

fotoapartadopaginawebtrioloslas

Tres artistes reconeguts mundialment i amb una àmplia trajectòria treballant junts, arriben amb il·lusió a Catalunya per a realitzar els seus espectaculars números circenses que demostren el seu talent i experiència…tot i que… de vegades, sorgeixen alguns “entrebancs” a l’hora de realitzar “el més difícil encara”… i no els hi surt tan perfecte com ells pretenien… Però l’esperit d’unió , els ànims i la motivació, faran que aconsegueixin acabar l’espectacle i aprofitar per celebrar, un cop més, l’alegria d’estar vives!

L’Igor es distingeix per la seva elegància, és una persona seriosa i es queixa per tot, sovint s’enfada o es queda molest perquè vol que surti tot perfecte. També li agrada molt aixafar la guitarra als seus companys, en especial al “Piquitxitu”. La Rosa Roseta és presumida i “coqueta” de mena. És molt perfeccionista i exigent: sempre vol que tot estigui endreçat i al seu lloc, però ella mateixa és una mica “desastre” i ho fa pagar amb els seus companys. El “Piquitxitu” és una persona juganera, li agrada fer bromes als seus companys i sempre està content. Viu en el seu món d’alegria, i li encanta la seva feina.

Es tracta d’un espectacle fresc, alegre i entretingut, carregat de bona música, i sobretot amb varietat de números d’alta qualitat tècnica: monocicles, acrobàcia dinàmica en trio, rola bola en duet, malabars, mini-trapezi giratori, manipulació d’objectes i molt d’humor! És també un espectacle on el públic juga un paper important degut a la seva interacció i presència; un cóctel per a gaudir-lo al màxim en tots i cadascún dels seus moments.

Veure vídeo de l’espectacle