Rosa Ma. Peláez Rios es és llicenciada en Educació Física i ex-gimnasta professional de trampolí (llit elàstic). Després de finalitzar la seva carrera esportiva es va iniciar al circ, formant-se de manera autodidacta ha destacat amb èxit en diverses modalitats circenses com: equilibris acrobàtics en duo i trio, llit elàstic, quadrant aeri, patins acrobàtics, etc.
També ha fet diversos solos de teles, i és iniciada en corda volant.
Amb totes aquestes eines ha treballat en espectacles i amb companyies molt variades. Destacar: “Sextant” (Fórum Barcelona, 2004), “Splash Circus” (Xina, 2006), Cia. Quadrinyos (Claudios Circus 2007, Circ CRIC 2008), Cia. De teatre de carrer Gog i Magog, Òpera “Bruna de nit” (Tarragona 2008), “Cabaré Paròdia” (Circ ELS), etc.

Igor Buzato format a l’Escola Nacional de Circ de Rio de Janeiro com portor en les especialitats circenses de quadrant aeri, trapezi gran volant, trampolí i patins acrobàtics. Ha treballat en diversos circs; a Brasil en el Circ Festa i en Li Cirque, i a Europa en el Circ Chien (Portugal), el Circ Cric (Catalunya), Li Cirque Kinos, Cirque Medrano (França), Dannebrog (Dinamarca), entre uns altres.

Iris Mur Franco s’especialitza en acrobàcia aèria des de l’any 2000 (trapezi, tela, corda), rebent formació en diferents escoles: Escola de Circ Cirkus Tànger amb Alain Chipot i Anna Josa, Els Atenes amb Victor Hugo, i finalment a l’Escola de Circ Rogelio Rivel fent cursos regulars i creació amb Pili Serrat, Antònia Ruiz, Roser, Beatriz, Bianca (Brasil), Llitera i Matleena LAIRE. Rep una petita formació de Dansa Aèria amb Pato (Brasil).

També ha rebut formació Pedagògica realitzant cursos a Itàlia: Meathink 2011, Pedagogia Tècniques de circ / aeri amb Van Maelle, Pedagogia tècniques de circ / acrobàcia amb Miguel Arnedo, Seguretat en la Pedagogia circense amb Marc Bartoleto, Pedagogia i Didàctica aplicada al Circ amb Patrick Pichon, Curs Bàsic de Formació de Formadors en Circ Social amb Emmanuel Bochud i Jose Sermeño (Cirque du Soleil). Completant la seva formació amb: El Camí del Clown 2011 amb Alain Vigneau Costedoat, El clown i les Tècniques de Circ amb Michel Dallaire, Creació d’objectes amb Samuel Gustavson, Comèdia de l’Art amb Felipe Cabezas,
Dansa. Ha treballat en espectacles i companyies diferents com La Fura dels Baus, Mephisto Circ,
Produccions Barceló, Discipulos de Morales, Circ dels Horrors, Cia Poble Espanyol.
Des del 2009 ha fundat la CIA CAPICUA amb la qual treballa amb l’espectacle “CABARET”

Antonio Correa Firmino Es forma a l’Escola Nacional de Circ de Rio de Janeiro en les especialitats circenses d’acrobàcia de terra, mini trampolí, trampolí, malabars i monocicle, i treballa en diferents circs de Brasil. Després la companyia Up León el convida per treballar en un parc temàtic anomenat “Europa Parc” a Alemanya i a continuació se’n va cap a Itàlia on fa temporada de tres anys i mig en diferents circs: “Circo Medrano”,“Circo Fantasy”i “Circo de Budapest”. Finalment es trasllada a Espanya on col.labora amb diferents companyies, entre aquestes el Circ-Cric.

Gemma Sabaté Morrisson comença a l’any 2001 com alumna en un projecte de Circ Social anomenat «Cirque du Monde» (subvencionat per Cirque du Soleil)) amb seu a Circus Elleboog, Amsterdam. És en aquest espai on re una formació bàsica de circ i on aprofunditza en el clown amb el professor peruà Rafael Calvo.
Al 2002 forma part de l’espectacle de circ No-Madz produïda per «Circus Elleboog» i comença a donar classes de circ per a infants i adolescents.
Amb Circus Elleboog participa també en tallers de circ destinats a joves d’un centre penitenciari i de barris desfavorits.
Al 2004 inicia una nova etapa com a mare de tres fills i no s’incorpora al món del circ fins al 2010. Al 2010 comença com a alumna
d’aeris (teles i trapezi) amb Iris Mur a l’Escola Circ Los.

Al 2013 neix el seu primer espectacle en solitari «Libero»: un espectacle de crítica social i perspectiva de gènere, el qual presenta al «Festival de Burlesque de El Molino», a Barcelona.
Aquest mateix any s’adhereix com a professora de trapezi i teles, i artista al col.lectiu «La Fabrica de Somnis» a Vic, amb qui crea dos espectacles: «La màquina del temps» i «Dream Airlines». Amb aquest mateix col.lectiu comença un voluntariat amb el Centre Obert de Vic oferint tallers esporàdics a joves del centre. També comença a donar classes a diferents escoles d’Educacio Viva i d’Educació lliure.
Des del 2016 fins l’actualitat continua com a professora d’aeris a l’Escola de Circ Los així com també d’alumna formant-se en llit elàstic i acrobàcia amb Rosa Pelàez, Antonio Correa i Boris Ribas, així com també en les diferents disciplines d’acrobàcia aèrea: trapezi individual,teles, trapezi doble i cèrcol aeri. I en pedagogia d’Educació Viva amb en Jordi Mateu. “Per mi el circ es una gran eina per generar canvis, fer reflexionar, per crèixer i arribar al cor de les persones.”

Boris Ribas és un artista circense molt versàtil. Format a l’Escola Nacional de Rio de Janeiro, està especialitzat en trapezi. Ha viatjat a Argentina, Amèrica del Nord i Brasil treballant amb la companyia brasilera Intrèpida Trupe. Es va anar a Xile com a mestre de trapezi, acrobàcia i clown. En 2002 va marxar a Europa i va estar treballant a França en la troupe Tout fué to Fly; a Espanya ha estat el Circ Raluy i ha col·laborat vuit temporades en el Circ Cric de Barcelona. A més de ser un consagrat i experimentat trapecista, clown i equilibrista, Boris també és músic i toca diversos instruments.